Jordi Calvet ⸻

Fotografia i vídeo

Em desplaço al teu lloc per fotografiar o filmar el que vulguis. Si et cal un treball previ per establir què vols dir i com, també et puc ajudar a desenvolupar-ho.

Cuidar l’aspecte visual del contingut que crees t’ajudarà a dur el teu projecte una passa més enllà. Si fas campanyes publicitàries, també te’n millorarà el resultat.

Parlar a càmera

Si et costa parlar a càmera o creus que mai no ho podràs fer amb tranquil·litat, et puc ajudar amb diverses tècniques i consells que t’ho faran més fàcil.

Disseny de perfil i continguts

T’ajudo a definir quines linies comunicatives i visuals poden ser bones per la teva marca o projecte. Tenir un disseny de perfil cohesiu reforçarà la teva imatge de marca i et facilitarà crear contingut. A més, generar contingut pot ser una tasca transformadora per a tu.

A partir d’una reunió on parlem sobre el que fas, et proposo diverses línies de contingut perquè triïs aquelles amb les que et sents més a gust.

Escultura i foto de producte

Fins ara he treballat amb l’escultura o producte al meu espai, perquè disposo de més recursos d’il·luminació. A més, el procés és com un diàleg que de vegades necessita el seu temps.

Il·luminar bé una escultura o un producte és una feina minuciosa i ajuda que la peça s’entengui millor.

Contacta'm
Shiatsu en moviment ⸻
Ioga terapèutic ⸻

Altres coneixements

Tinc més de 20 anys d’experiència en el món del disseny gràfic, dels quals, 7 treballant en l’àmbit internacional.

En l’actualitat em dedico a la fotografia i el vídeo, però el disseny sovint és útil per a algunes promocions, caràtules o el mateix disseny del perfil.

Vinc de familia de músics i durant anys també vaig composar música i lletres, per això tinc una relació propera amb l’escriptura i la poesia.

Tinc formació en gestió emocional i formo part d’un equip amb qui conduïm grups de conversa i treball personal.

Coaching ⸻
Escultura ceràmica ⸻

Cronologia

Experiència

2019—actualitat
Fotografia i vídeo professional per a xarxes socials.

2020—2022
Co-creador i participant del fanzine artístic ‘Esclatafang’ amb il·lustració artística, digital, collage i fotografia.

1999—2022
Dissenyador gràfic autònom. Els darrers set anys, a nivell internacional. Alguns clients de Catalunya: Institut Ramon Llull, mostra de vídeo documental OVNI al CCCB, Edicions UPC…

Formació

2016—actualitat
Més de 44h de formació online a Domestika.org (cursos de fotografia, vídeo i gestió de xarxes).

1992-97
Carrera de disseny gràfic a l’Escola IDEP.